Ajankohtaista

Uusimmat ilmoitukset

  • Uusimaa-hanke: Sote valmiuksia kolmannensektorin järjestöille (Sote ja Hyvinvointisektoreille) Hyviä uutisia myös Länsikantille (Länsi-UUsimaa), koska Lohjalle sijoitetaan yksi aluekoordinaatori. Länsikantilta LJY osallistuu tähän hankkeeseen aktiivisesti mahdollistajana.Tämä on SOTE-himmelin rajapinta ja toimintamalleja kehittävää toimintaa maakunnan ja kuntien ...
    Lähettänyt 20.5.2017 klo 0.19 Lu Ljy
  • Uusimaa yhdessä - kumppanuus ja resurssiverkosto Tässäpä hyviä uutisia: STEA esittää avustusta HUN ry:n hankkeelleSTEAn avustusehdotuksessa esitetään Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n "Uusimaa yhdessä - kumppanuus ja resurssiverkosto (2017-2020)" -hankkeelle rahoitusta vuodelle ...
    Lähettänyt 20.5.2017 klo 0.17 Lu Ljy
Näytetään ilmoitukset 1 - 2/2. Näytä lisää »

Uusimaa-hanke: Sote valmiuksia kolmannensektorin järjestöille (Sote ja Hyvinvointisektoreille)

lähettänyt Lu Ljy 20.5.2017 klo 0.18   [ 20.5.2017 klo 0.19 päivitetty ]

Hyviä uutisia myös Länsikantille (Länsi-UUsimaa), koska Lohjalle sijoitetaan yksi aluekoordinaatori. Länsikantilta LJY osallistuu tähän hankkeeseen aktiivisesti mahdollistajana.
Tämä on SOTE-himmelin rajapinta ja toimintamalleja kehittävää toimintaa maakunnan ja kuntien suuntaan. Järjestöät nyt saavat ennakkotiedon, että tätä työtä valmistellaan. Teemme Yhteydenottoja joka Länsikantan kunnassa toimiville Kolmannen sektorin toimijoihin.
Tämä on maakunnan Kolmannen sektorin atteellisille SOTE-perusjärjestöille hyvä uutinen, että edes jotain tehdään. Järjestöjen toimintaympäristö muuttuu voimakkaasti. Kuntien HYTE-toiminta on myös kohteena, jolloin hyvinvointikategorian järjestöt voivat myös osallistua.
Länsikantin kannalta hyvä uutinen myös, jossa yhteisötoiminta tai yhteistoiminta on ollut aika pientä verrattuna esimerkiksi Keski-ja Itä-Uusimaahan sekä Espooseen. Em. alueet ovat myös hakeneet jo paljon aktiivisemmin ja saaneet hankkeilleen rahoitusta jopa tämän SOTE-maailman pilotointia..

Uusimaa yhdessä - kumppanuus ja resurssiverkosto

lähettänyt Lu Ljy 20.5.2017 klo 0.16   [ 20.5.2017 klo 0.17 päivitetty ]

Tässäpä hyviä uutisia: 
STEA esittää avustusta HUN ry:n hankkeelle

STEAn avustusehdotuksessa esitetään Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n "Uusimaa yhdessä - kumppanuus ja resurssiverkosto (2017-2020)" -hankkeelle rahoitusta vuodelle 2017 yhteensä 206.000 euroa. Seuraaville kahdelle vuodelle ohjeellisen avustussuunnitelman mukainen hankerahoitus olisi 343.000 euroa/vuosi.

Hankeavustuksen käyttötarkoitus on Uudellamaalla toimivien sote-järjestöjen kumppanuus- ja resurssiverkoston rakentaminen. Hankkeella vahvistetaan ja kehitetään järjestöjen toimintaedellytyksiä sote- ja maakuntauudistuksessa. Hankkeessa ovat HUNin yhteistyökumppaneina mukana Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry, Länsi-Uudenmaan Järjestöjen Yhteisö LJY ry, Vantaan järjestörinki ry, Keski-Uudenmaan yhdistysverkosto ry, Loviisan järjestöt ry, Porvoon Yhdistyskeskus ry, Helsingin Invalidien Yhdistys ry, Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry ja Uudenmaan Sosiaaliturvayhdistys ry.

1-2 of 2